ALLE ONDERDELEN DUREN ONGEVEER 15 MINUTEN.

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j3.jpg

Het vlagspel

ZORG VOOR JEZELF !!! Het doel van de missie is om de positie van de tegenstander te infiltreren, de vlag te stelen en weer bij zijn basis te komen en zo veel mogelijk afpersers te elimineren zonder te worden gedood.

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j4.jpg

Het spel van de VIP-president

HEET !!! HEET !!! Het doel van de missie is om de president, die een onderscheidend teken draagt, te verplaatsen van punt A naar punt B zonder te worden aangeraakt, en dit voor beide teams.

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j1.jpg

Le jeu "démolition"

KIJK GOED ACHTER JE !!! Hier is de enige missie het ontruimen van het gebied, dat wil zeggen, het elimineren van alle leden van het andere team.

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j6.jpg

Le jeu "flic ou voyou"

ZORG ERVOOR DAT JE NIET OP JE SCHIET !!! Voor deze missie zal 30% van de deelnemers misdadigers zijn en 70% politie. Deze game is zeer verslavend, of je nu in een kamp bent of in een andere.

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j7.jpg

Offensive / Défensive

MAG HET BESTE TEAM WINNEN !!! Elk team moet op zijn beurt ten koste van alles zijn basis verdedigen zonder te hopen op versterkingen ...

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j2.jpg

Le lapin

DE BRUIDEGOM ZAL PROEVEN !!! Elk team moet op zijn beurt ten koste van alles zijn basis verdedigen zonder te hopen op versterkingen ...

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j8.jpg

Le survivant

ZOEK IEMAND MET WIE JE KUNT GAAN! Iedereen voor zichzelf! Het is waanzin ... Het trekt van alle kanten en we worden helemaal gek ...

TIPS EN TRUCS

//www.le-paintball.be/wp-content/uploads/2019/11/j1-1.jpg

Alvorens een of andere tactiek te bepleiten, weet u hoe u het kleinst mogelijke deel van uw lichaam kunt aanbieden aan het andere team. Om dit te doen, is een discrete progessie essentieel! Het ideaal is om altijd onder dekking te komen. Dus zorg ervoor dat je geniet van alle geïnstalleerde of natuurlijke elementen ... Blijf niet geplant als een kool in het midden van het veld! Een knie op de grond is voldoende om het oppervlak van het blootgestelde lichaam te verminderen. Als je ligt, is het nog beter! Visuele of verbale communicatie is ook een factor om een betere kans te hebben om de ronde te winnen. Laat voor de rest je instinct de controle overnemen!